Skola & Utbildning

skola4

Anslagstavlor som eleverna faktiskt läser!

Skolan bygger på information och lärande. Då är det extra viktigt att all information är aktuell. Tidigare användes vanliga anslagstavlor, men handen på hjärtat – vem läste på dem? Ofta revs materialet ner eller på annat sätt förstördes. Våra skärmar placeras på strategiska platser där man vill nu ut med information om t ex sjuka lärare, byte av undervisningslokal eller inställda lektioner m.m.

Digital skyltning ger rätt information, på rätt plats, vid rätt tidpunkt och människor är mer benägna att uppmärksamma rörliga budskap. Det kan användas som ett verktyg för att informera, motivera och utbilda alla målgrupper. Skärmarna är konstant uppkopplade mot internet vilket gör det enkelt att på distans skapa och dela ut information på flera olika skärmar samtidigt. Investeringen på lösningen medför att både synliga och dolda kostnader minskas.

 

Exempel på användningsområden

 

Entré – Fånga uppmärksamhet med rörliga budskap!

Hjälper till att göra ett bra första intryck och visar relevant information som ger svar på eventuella frågor. Vägledande budskap som underlättar för besökare, personal och elever. Organisationen blir effektivare och informationen blir svår att missa.

 

Korridorer – Anslagstavlor som eleverna faktiskt läser!

Skärmar placeras på strategiska platser där man vill nu ut med budskap som t ex sjuka lärare, byte av undervisningslokal eller inställda lektioner. Otroligt tidsbesparande, minskar frustration och förenklar för alla.

 

Matsal – Både informativt och rogivande!

Dessa skärmar kan ge användbar och viktig information samtidigt som de kan ge informativ rogivande underhållning. Förmedla te x budskap med kommande aktiviteter, lediga dagar, föreskrifter och tävlingsresultat.

 

Personalrum – Snabb kommunikation, viktigare än någonsin!

Att snabbt kunna kommunicera med personalen är viktigt. Förbättra intern kommunikation med ögonfångande information som levereras i realtid och minskar risken för att missa budskapet.

 

InfoEdit – Navet i lösningen

Vår egenutvecklade programvara (CMS) InfoEdit är enkelt uppbyggd och användarvänlig så att all personal kan använda den.

• Mycket enkel att använda och allt sköts via vår webportal InfoEdit

• Budskapen växlar på skärmarna i en hastighet och ordning som man själv väljer

• Centralt budskap med möjlighet till lokala avvikelser

• Hierarkiuppbyggda användarnivåer med tillhörande behörighet

• Full tids- och datumstyrning för schemaläggning

• Möjlighet till kösystem direkt i skärmen

• Inbyggt skyltprogram för utskrift, vid behov, av fysiska skyltar

 

Drift & Support

Att ha bra kundvård är väldigt viktigt för oss. Vår drift och support håller högsta klass och vi har en automatiserad kontroll på alla våra kunders konton och utför backuper på systemen flera gånger dagligen.

 

InfoChannel – partnerskap med fokus på kundvärde & kundnytta

InfoChannel är en helhetsleverantör inom digital kommunikation. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat tillsammans med våra kunder = partners.

 

KONTAKTA OSS NU OCH LÅT PARTNERSKAPET BÖRJA!