Hotell

Fångar uppmärksamhet och vägleder gästerna!

Digital skyltning för hotell och konferens vägleder besökare och övernattande gäster genom att visa information som underlättar för dem och som svarar på eventuella frågor. Det medför en effektivare vistelse för dem och för personalen. Förmedla erbjudande och kampanjer om hotellets faciliteter vilket genererar merförsäljning. Informera om närliggande sevärdheter och kommunikationsmöjligheter för att ge gästerna möjligheter till aktiviteter. Låt de digitala budskapen på de digitala skärmarna bidra till en angenäm vistelse!

 

Exempel på användningsområden

 

Reception – Hjälper till att göra ett bra första intryck!

Hjälper till att göra ett bra första intryck, underlättar uppehållstid och visar relevant information som ger svar på eventuella frågor. Underlätta vistelsen för era gäster och samtidigt öka försäljningen av hotellets erbjudanden. Kombinera budskapen med vårt kösystem i en och samma skärm.

 

Konferens – Både informativt och vägledande!

Dessa skärmar kan ge användbar och viktig information samtidigt som de välkomnar och vägleder konferensdeltagare till rätt plats. Kombinera informationen med hotellets erbjudanden.

 

Våningsplan – Flexibel information på flera områden!

Vägled, påverka och informera gästerna om vad som aktuellt på hotellet just nu. Visa löpande erbjudanden och föreskrifter gällande hotellets rum, SPA, träningslokal, restaurang och bar. Möjligheterna är många och lösningen är ett perfekt komplement till fysisk försäljning.

 

Restaurang & Bar – Våra digitala menytavlor ökar er lönsamhet!

Öka snittköpet genom merförsäljning. Digitala menytavlor med tidsstyrning kan hjälpa alla restauranger att tjäna mer pengar genom att styra sina gästers val. Det blir tydligt och synligt i förhållande till traditionella menytavlor vilket ger ett proffsigt intryck. Man kan säga att lösningen agerar som en extra virtuell säljare.

 

InfoEdit – Navet i lösningen

Vår egenutvecklade programvara (CMS) InfoEdit är enkelt uppbyggd och användarvänlig så att all personal kan använda den.

• Mycket enkel att använda och allt sköts via vår webportal InfoEdit

• Budskapen växlar på skärmarna i en hastighet och ordning som man själv väljer

• Centralt budskap med möjlighet till lokala avvikelser

• Hierarkiuppbyggda användarnivåer med tillhörande behörighet

• Full tids- och datumstyrning för schemaläggning

• Möjlighet till kösystem direkt i skärmen

• Inbyggt skyltprogram för utskrift, vid behov, av fysiska skyltar

 

Drift & Support

Att ha bra kundvård är väldigt viktigt för oss. Vår drift och support håller högsta klass och vi har en automatiserad kontroll på alla våra kunders konton och utför backuper på systemen flera gånger dagligen.

 

InfoChannel – partnerskap med fokus på kundvärde & kundnytta

InfoChannel är en helhetsleverantör inom digital kommunikation. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat tillsammans med våra kunder = partners.

 

KONTAKTA OSS NU OCH LÅT PARTNERSKAPET BÖRJA!