FastFood / Restaurang

Nancys Steakhouse använder InfoChannel System Restaurang

Våra digitala menytavlor ökar er lönsamhet!

Digitala skyltning och digitala menytavlor är idealiskt för restaurang-, Café- och fastfood branschen. Flera av våra kunder har genom att investera i vår lösning radikalt ökat omsättningen och snittköpet genom merförsäljning. Bilder fångar uppmärksamhet, underlättar beslut och påverkar gästerna att välja den maträtt och dess tillbehör som ni helst vill sälja. På grund av den snabba och centrala styrningen kan te x dagsaktuella kampanjer & menyer alltid anpassas på daglig basis. Digitaliseringen effektiviserar också verksamheten vilket medför stora besparingar. Kort sagt – ett måste för alla i branschen.

 

Exempel på användningsområden

 

Entrè eller Skyltfönster – Fånga uppmärksamhet med rörliga budskap!

Hjälper till att göra ett bra första intryck och lockar personer in till restaurangen. Kommunicera öppettider, menyer och annan affärsrelaterad information. Rörliga bilder eller videos fångar uppmärksamheten på betydligt bättre sett än traditionell skyltning.

 

Kassan – Informativt och kösystem!

Dessa skärmar ger användbar och viktig information samtidigt som de kan ge informativ rogivande underhållning och reklam. Underlättar uppehållstid och ger svar på eventuella frågor. Inbyggt kösystem innebär att man ej behöver extern analog lösning för det.

 

Menyer – Våra digitala menytavlor ökar er lönsamhet!

Öka snittköpet genom merförsäljning. Digitala menytavlor med tidsstyrning kan hjälpa alla restauranger att tjäna mer pengar genom att styra sina gästers val. Det blir tydligt och synligt i förhållande till traditionella menytavlor vilket ger ett proffsigt intryck. Kombinera budskapen med vårt inbyggda kösystem i en och samma skärm.

 

Matsal – Påverka kundernas beslut!

En virtuell servitör som påverkar kunden redan innan de mottagit menyerna samtidigt som de kan ge informativ rogivande underhållning och reklam medan de väntar. Varför inte visa reklam som butiker betalar för och därmed betalar helt eller delvis en del av egen investering.

 

InfoEdit – Navet i lösningen

Vår egenutvecklade programvara (CMS) InfoEdit är enkelt uppbyggd och användarvänlig så att all personal kan använda den.

• Mycket enkel att använda och allt sköts via vår webportal InfoEdit

• Budskapen växlar på skärmarna i en hastighet och ordning som man själv väljer

• Centralt budskap med möjlighet till lokala avvikelser

• Hierarkiuppbyggda användarnivåer med tillhörande behörighet

• Full tids- och datumstyrning för schemaläggning

• Möjlighet till kösystem direkt i skärmen

• Inbyggt skyltprogram för utskrift, vid behov, av fysiska skyltar

 

Drift & Support

Att ha bra kundvård är väldigt viktigt för oss. Vår drift och support håller högsta klass och vi har en automatiserad kontroll på alla våra kunders konton och utför backuper på systemen flera gånger dagligen.

 

InfoChannel – partnerskap med fokus på kundvärde & kundnytta

InfoChannel är en helhetsleverantör inom digital kommunikation. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat tillsammans med våra kunder = partners.

 

KONTAKTA OSS NU OCH LÅT PARTNERSKAPET BÖRJA!